Amb la tecnologia de Blogger.
Etiquetes:

CURSA DE L'ESQUIADOR

Aquest diumenge , uns companys estaven a la cursa del esquiador a Igualada, altres a la Marató de S.Sebastia, uns altres estaven a Caldes fen una cursa de Muntanya en concret la cursa del Farell. I aquí teniu unes imatges, les imatges estan en el picassa, per si algú les vol mirar.

La Dolors, el Jordi de Teia, la Maria i la Lucia, i dos Xavier ,També un altre company del parets però el seu nom no el recordo.

Es qüestió de l’edat.

Per cert el diumenge dia 14 fan una cursa de muntanya a Súria es gratuïta si algú vol vindre podem quedar. Ànim que son molt divertides.

Xavier Sans i Cordomi

5 comments:

  1. Anònim1/12/08

    D'altres, com el Juanito i jo mateix érem a la Matgalls - Granollers, mig congelats pel fred, mis colgats de neu, amb el vent que se'ns emportava, lliscant pel gel fins a Coll Formic i perdent-nos per camins no gaire ben assenyalts. Va estar bé, però.
    Joan Iborra

    ResponElimina
  2. Anònim1/12/08

    Bones!!

    Sí, sí.... ja m'han dit q va fer molt de fred......
    I no us vau trobar amb la Marta Prat i el seu husband? Me va dir q hi aniria......

    Quan vam acabar la Cursa del Farell, es va girar un ventet..... fred...... ja es nota a les cares q posem a les fotos. Quin Fred!!

    L'altre compi que tbé està a la foto del Farell, i q el nostre Presi no recorda el seu nom, és el Quim Martinez, de Parets, tbé caminador de marxes i corredor de curses.

    Fins aviat

    Dolo Puipui

    ResponElimina
  3. señor presidente, otros mienbros del cei como ha dicho el juan estabamos en la matagalls-granollers, fen campanya per el cei, tambien me parecio ver a la marta en la salida pero no la vi mas llegaria en un par de horas. un petonet.

    ResponElimina
  4. Anònim7/12/08

    Jo també vaig estat a la Cursa de l'esquiador, m'ho vaig passar molt bé !
    Perdona, cursa el dia 14 a Suria ? es cert ? no trobo informació x enlloc...

    Merci !

    ResponElimina
  5. Anònim7/12/08

    Ja ho he trobat... merci...
    www.santabarbararace.com

    ResponElimina