Amb la tecnologia de Blogger.
Etiquetes:

Travesa del Montseny


Es un plaer veure com la nostra gent va triomfar a Ronda, a Sort (Joan que et llegeixo encara que no escrigui comentaris) o a Tortosa (oi Miquel?) A mi em va tocar ser la representació del CEI que acompanyava als companys (mai millor feta una rebuznancia com aquesta) en una marxa tan emotiva com la del diumenge. Molts dubtes sobre la bondat o no de participar, baixes de darrera hora (eh presi?) però la companyonia de la gent de l’Anoia, els paisatges del Montseny i el dia, van acompanyar d’allò més. Només dues dades: vam batre un record històric donat que màquines com el Josep Maria, el Jordi, l’Enrique, el Markus, el Xavier (com pujava corrents per tot arreu per fer una foto!!) o un servidor (je, je) vam trigar 12 hores per fer 48 kms.... Si fins i tot vam arribar al Tagamanent que era de dia!!!!

L’altre dada, entre el Xavier, el Joan Miquel Labrador i un servidor, vam passar de les 1000 fotos. No coment

Xino xano, gaudint del paisatge, de la gent (tinc una foto a les agudes....), dels colors... A Sant Marçal, parlem amb l’organització i ens anem pel GR5.2. Tret d’una tartera final que es podria arreglar, una opció immillorable per obviar els Castellets. A Santa Fé el mateix responsable de l’organització ens demana opinió (vull dir als experts, en Jordi, en Josep maria, no us penseu) i comenta que estudiaran la possibilitat de deixar triar a Sant Marçal pujar els castellets o pel GR. Foto final del Xavier amb la gent de l’Anoia i proposta de fer una petita selecció catalana de caminaires (al rugbi l’acabem de fer: Santboiana, Cornellà, Barça, CN Montjuic, CN Barcelona...: ens diuen Almogàvers i juguen la Copa Ibèrica): aquests de l’Anoia se les empesquen totes per intentar neutralitzar la imparable pujada del CEI, pero no es mala idea i huarem de trobar un nom: que tal CEI-Anoia??

Fora bromes: jo que era reticent a anar-hi, vaig acabar content d’haver-lo fet i ara crec que tot va servir: el minut de recolliment a les agulles, passar pel GR (ens van trobar gent que ho estava fent per que ens havia llegit algun mail!!!) i, fins i tot, parlar amb l’organització. A mes, amb gent tant collonuda, ens queda molt i molt per passar-nos-ho bé,oi?

Una última cosa. Si mireu al web de la FEEC la crònica del Fermí sobre la Travessa del Montseny, veureu una espectacular foto del Xavier de l’UEC ANOIA (Això es un fotògraf i no el que tenim al CEI!!) en la que s’en veu encapçalant un petit grup d’ esforçats/des caminaires en l’ascens al Matagalls. Lo d’encapçalar es un dir, per què a aquell ritme, fins i tot el meu xurumbel hauria acabat la prova, però com a foto, dona el pego..

Apa Salut, republica, amor i kms

PACO RAMOS

Vicepresident i “fotograf” del CEI

1 comments:

  1. Anònim22/5/09

    Bones!!

    Sort en tenim d'aquest fotògraf del CEI que dóna fe del grup cada vegada més nombrós de membres del club que participen a la copa.

    Veig que a la Travessa del Montseny, el dia també us va acompanyar, igual que a Ronda que va fer una caloooorrrr!

    Au, que disfruteu aquest weekend a la Gràcia-Montserrat i nos viem a 7 Cims!!

    Un big petonasso

    Dolo

    ResponElimina