Amb la tecnologia de Blogger.
Etiquetes:

Festival d’Excursionisme Hivernal CEI



El FESTIVAL D’EXCURSIONISME HIVERNAL – CEI  es un conjunt d’activitats esportives relacionades amb l’excursionisme en condicions hivernals, es a dir per terreny nevat, organitzat pel CLUB EXCURSIONISTA INDEPENDENT DE CATALUNYA.


Us proposem un itinerari, dintre del Circuit de Raquetes de Neu de la FEEC,  on si la “meteo” ho permet, podreu admirar els imponents cims Pallaresos, Aranesos, Andorrans, el Cadí i fins a Montserrat. Aquestes es desenvoluparan al voltant d’un itinerari circular proposat, autorització 37/2011 del Parc Natural de l’Alt Pirineu, d’uns 8 quilometres i 460 metres de desnivell positiu, amb sortida a les 8h 30’ del dia 5 de febrer a l’estació d’esquí de Port Ainé, a 1980 metres d’alçada, i que forma part del calendari del VII CIRCUIT DE RAQUETES DE NEU DE LA FEEC.

Prepareu la càmera doncs amb les fotos que ens feu arribar a :   cexcursionista@gmail.com farem un doble concurs:

Premi a la millor foto panoràmica
Premi a la millor imatge de la caminada en ambdós concursos tindran com a premi una inscripció gratuïta a la propera KAMICEI, i en el cas del segon, s’utilitzarà la imatge pel cartell del proper Festival.

També assolireu un dels 100 cims, la Torreta de l’Orri (2.439 m) allà us faran una foto, que us podreu descarregar a http://cei-catalunya.blogspot.com/

Podeu enviar-nos també una ressenya de l’ascensió, un altre concurs, la guanyadora la presentarem a la web de la FEEC. També podreu fer un circuit cronometrat d’orientació i practicar la navegació seguint un rumb.

Així com un  Taller d’Arva, on podreu fins i tot efectuar una recerca cronometrada.

L’últim tram no estarà marcat, podeu buscar les balises ubicades al mapa, i assolireu l’arribada, on a partir de les 13h podreu.

Participar en el sorteig de regals i gaudir d’un aperitiu.

Esperem que gaudiu d’aquesta jornada.

CLUB EXCURSIONISTA INDEPENDENT DE CATALUNYA