Amb la tecnologia de Blogger.
Etiquetes:

EXCURSIÓ DEL CEI 23 DE JUNY

QUERALBS - REFUGI COMA DE VACA - SANTUARI DE NURIA - QUERALBS.





Hola amics del CEI, us proposo una excursió de tot el dia, bellíssima pel pirineu català, magnifica excursió totalment recomanable.


Sortirem de la Central Elèctrica del Daió de Baix (Queralbs), iniciarem una pujada de 900 metres, fins al refugi coma de vaca, on dinarem, després ens anirem cap al santuari de Núria pel camí de enginyers o camí de Pedrisses. El camí, marcat tota l'estona amb ratlles vermelles i blanques, envolta el vessant sud del Torreneules convertint-se en un mirador espectacular de les gorges del Freser. El tram més escarpat està equipat amb un cable metàl · lic d'uns 40 metres que serveix de barana per facilitar el pas.

Arribarem a Núria on dinarem, aquí hi ha servei de bar i restaurant, aquí hi ha la possibilitat, d'acabar l'excursió, si algú es troba molt cansat, pot baixar al cremallera, i els que tinguem ganes de continuar, baixarem fins a Queralbs, per el camí vell de Núria, on buscarem el nostre cotxe i cap a casa a descansar.

Dia: Disabte 23 de juny
Hora de sortida: 7.30 Queralbs, central elèctrica del Daió de Baix.
Distància: 24.2 km.
Desnivell de pujada: 1360 metres
Durada aprox.: 9 hores
Dificultat: Mitjana - alt
Recorregut: Queralbs - Salt del grill - Refugi coma de vaca - santuari de Núria - Queralbs.
Cal portar: Esmorzar, dinar, aigua, protecció solar, paravent,  càmera de fotos i bon humor

per realitzar aquesta excursió és molt important tenir una mínima preparació física



Per a participar en aquesta caminada és imprescindible estar en possessió de la corresponent llicència federativa. Les persones no federades hauran de pagar una llicència temporal de 5 €.

Per a les persones federades la inscripció es gratuïta.

Per a les persones no federades que vulguin participar, per poder tramitar la llicència temporal, hauran d’enviar un correu de confirmació al club cexcursionista@gmail.com  indicant noms, cognoms, DNI, i fer una transferència de 5 € al compte del club 2100-0903-21-0200162944
Tot aquell que estigui interessat en acompanyar-nos, envieu un correu de confirmació a cexcursionista@gmail.com

Per qualsevol dubte em podeu trucar al mòbil 645234013

CLUB EXCURSIONISTA INDEPENDENT DE CATALUNYA
CEI-CATALUNYA