Amb la tecnologia de Blogger.
Etiquetes:

Penyes altes de Moixeró

10 de maig: PENYES ALTES DE MOIXERÓ PER LA CANAL DE LA SERP



El Penyes Altes de Moixeró és la muntanya més alta de tota la Serra del Moixeró. Al seu cim, hi coincideixen tres províncies Girona, Barcelona i Lleida. La vista des del cim és espectacular, entre d’altres podrem gaudir del Cadí, l’Alt Berguedà , el Pedraforca, part de la Cerdanya i en dies molt clar, fins i tot de Montserrat.

La ruta que farem, accedeix al cim de les Penyes Altes de Moixeró fent servir un ruta molt directe, a través de la tortuosa canal de la Serp. El traçat no te grans complicacions tècniques, tot i els verticals espadats que ofereix la cara sud d'aquest cim. El camí s'enfila buscant els passos més febles de la muntanya, amb algun ressalt a la part final on serà necessari fer alguna petita grimpada, sense cap tipus de perill. El que si tindrem que tenir en comte, es el alt desnivell i la llargada horària del recorregut. 

Les Penyes Altes no són un cim amb una alçada rellevant, però el desnivell acumulat de 1.300 metres, es comparable a cims de molta més alçada. El temps del recorregut estarà al voltant de les 7 hores, per fer una distancia de 15 quilometres.
FITXA TèCNICA I HORARIS.
Per aquesta sortida, el que vulgui per anar junts al punt de sortida ens trobem.

Hora: 6.00, Santa perpètua de Mogoda , al Carrefour Market , Av. Girona s / n . prop del pavelló i les piscines.

Punt de trobada: 7.30h. Guardiola de Berguedà, Bar Cadí. Carretera de ribes,9. Aquí ens agruparem al mínim de cotxe possible i anirem al punt de sortida ja que en aquesta zona hi ha pocs aparcaments

Dia: diumenge 10 de maig

Hora: 8.00 començarem a caminar

Distància: 15 km
 
Desnivell: 1350 m positiu

Altitud màxima: 2276 m.

Durada aproximada: 7 hores

Dificultat: Mitjana – Alta

Itinerari: Carretera BV-4024 (km 3.7, 1000m) – Gréixer (1100m) – Roques de Ventolana (1350m) – Canal de la Serp (1500m) – Collet del Raset (2059m) – Penyes Altes de Moixeró (2276m) – Collet del Raset (2059m) – Pic de Moixeró (2097m) – Coll de Moixeró (1997m) – Coll de la Cabrera (1779m) – Coll d’Escriu (1504m) – Gréixer (1100m) – Ctra BV-4024.
 
Que cal portar : esmorzar , alguna barreta energètica , aigua , paravent , depenent de la meteorologia alguna màniga llarga, càmera fotogràfica i sobretot bon humor.

INSCRIPCIONS

Per a participar en aquesta caminada és imprescindible estar en possessió de la corresponent llicència federativa. Les persones no federades hauran de pagar una llicència temporal de 5 €. Per a les persones federades la inscripció es gratuïta.

Per a les persones no federades que vulguin participar, per poder tramitar la llicència temporal, hauran d’enviar un correu de confirmació al club cexcursionista@gmail.com indicant nom, cognoms, DNI, i fer una transferència de 5 € al compte del club 2100-0903-21-0200162944

Tot aquell que estigui interessat en acompanyar-nos, envieu un correu de confirmació

a cexcursionista@gmail.com

Per qualsevol dubte em podeu trucar al mòbil 645234013

CLUB EXCURSIONISTA INDEPENDENT DE CATALUNYA – CEI - CATALUNYA