Amb la tecnologia de Blogger.
Etiquetes:

FESTA I ASSEMBLEA - CEI 2016

26 - 27 de novembre 2016



Estimats/des socis/es:

Com cada any, us convidem a trobar-nos tots plegats per a la festa del club. Enguany, però, ho avancem uns dies i ho celebrem el cap de setmana 26 i 27de novembre. Com a entitat esportiva, tenim l’obligació de celebrar una assemblea anual i com que som una entitat cada vegada mes gran, van sortir cada vegada mes qüestions que requereixen el seu tractament en assemblea.

Nosaltres, a més, l’aprofitem per celebrar els èxits de tots i totes que hem aconseguit al llarg de la temporada, retrobar-nos tots plegats, comentar les experiències de tants i tants kilòmetres, desnivells, indrets, moments…

Cada vegada som mes i, això ens omple d’orgull (i satisfacció) i fa mes necessari trobar un espai per compartir tantes experiències i, a sobre, ho podem fer en família.


Aquest any celebrarem la nostra festa a la casa de colònies Can Brugarola que es troba a la localitat de Canet de Mar a la província de Barcelona.





Us demanem que, si esteu interessats en venir, no ho deixeu per darrera hora i confirmeu la vostra assistència el més aviat possible.

Per altra banda us preguem la confirmació de l’assistència, abans del dia 15 de

novembre, doncs hem de confirmar els assistents per a la reserva.

SI VOLS LLEGIR I/O IMPRIMIR TOTA LA INFORMACIÓ CLICA AQUÍ