CAMINADA SOLIDÀRIA 2018
Benvolguts i benvolgudes,

enguany, el Club Excursionista Independent de Catalunya ha decidit començar el seu projecte solidari "Caminada Solidària".

Aquest projecte, obert a tothom, i amb un preu de 10€ per a la seva participació, té la finalitat de recollir diners per a Oncolliga, una entitat sense ànim de lucre, que té per finalitat principal l’atenció psicosocial a persones amb càncer i als seus familiars.

La caminada es realitzarà el diumenge dia 7 d'octubre, de 9:00 a 13:00.

Té una distància aproximada de 10km, i 3 punts d'avituallament: en un d'ells es repartirà fruita, en un segon hi haurà un punt d'aigua, i, al final, un entrepà.


El seu preu és de 10€ (mínim), el 90% del qual anirà directament a Oncolliga, i el 10% restant per tal d'intentar sufragar part de les despeses de la caminada.


Mapa
PerfilTrack

Podeu consultar el track de la caminada en el següent enllaç: 

https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/solidaria-cei-27924410

Inscripcions

Inscripcions fins el dia 4 d'octubre


Per a inscripcions, cliqueu la següent imatge: Normativa

 • Tot l’itinerari de la prova estarà  senyalitzat  
 • El mal temps no serà  obstacle per a la celebració de la Marxa, si bé el comitè organitzador de la Caminada podrà modificar el recorregut i/o els horaris si la situació ho requereix.
 • Si un participant abandona la Marxa, per l'acceptació d'aquest reglament es compromet a fer-ho en un control de pas i a comunicar aquest abandonament a un membre de l'organització.
 • L’equip escombra sortirà  a les 9:15 del mati i serà  l’encarregat oficial de tancar els controls de pas. Qualsevol participant que sigui avançat per l’equip escombra es considerarà  que no pot complir els horaris màxims de pas pels controls.
 • Durant la caminada, l’organització pot fotografiar i filmar els marxadors i de les imatges en farà  bon ús per als fins de la mateixa marxa. Si per algun motiu no esteu d’acord amb aquesta opció cal comunicar-ho prèviament per escrit al correu del CEI.
 • El CEI vetllarà  per evitar accidents, però en cap cas es farà  responsable dels danys que pugui rebre qualsevol participant.
 • El CEI no es farà  responsable dels objectes perduts o oblidats pels participants.
 • La direcció de la caminada podrà  no autoritzar la participació de les persones que el seu equipament o que les seves condicions físiques no es corresponguin als mínims que la caminada requereixi. Així­ mateix, la direcció podrà  prendre mesures per garantir el comportament cívic i responsable al medi natural 
 • Qualsevol participant que no respecti el medi ambient serà desqualificat automàticament de la caminada.
 • La inscripció a la caminada  comporta l'acceptació d'aquest reglament.
 • Hi ha servei de dutxa en acabar la caminada.
 • Qualsevol altre cas no previst en aquest reglament serà resolt pel comitè organitzador de la Marxa.


Informació


Per a més informació, cliqueu la imatgeContacte

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al correu cexcursionista@gmail.comOrganitzaCol·laboraEntrades populars d'aquest blog

Próxima sortida Matinal: juny 2019 Carlit

EL CEI fa cim a l'Aneto

KAMICEI 2017