Be companys, per fi va arribar la reunió amb la vegueria del Vallès, tots l’esperàvem , ja que d’ells depenia la nostre admissió a la Feec, i amb el cor en un puny, vam anar a la reunió la Dolors, el Paco i un servidor, la Dolo em va aconsellar com explicar-me, i el Paco va respondre a les preguntes que ens van fer.
I al final la esperada votació, i el resultat ja el sabeu la Vegueria del Vallès ens a acceptat ,ara sols manca el consell català de l’esport, però ja en començat a fer gestions. els nostres desitjos es comencen a fer realitat i com les marxes aconseguirem el nostre objectiu se un club per aquells que no en tenen, un club per aquells que caminaven sols, un club per a tots els que vulguin gaudi de la muntanya amb nosaltres.

Per altre part també informar-vos que el proper dia 13 de Desembre els companys dels Falcons de Sabadell amb convidat al Kilian Jornet a fer una xerradeta i a passar unes imatges al seu local i que un servidor assistirà i si voleu ferma companya podem quedar.Per mes informació http://www.falconssabadell.org/

Recordeu que el 23 tenim la excursió de la musarà i que com mes siguem mes riurem.
Sou els millors.

Xavier Sans i Cordomi
President del Cei-Catalunya

Comentaris

Jordi ha dit…
Moltes felicitats, companys!! Un petit pas per vosaltres, però un gran pas per l'excursionisme. Era així?

Entrades populars d'aquest blog

El Gran Repte del Cei Catalunya tot un Èxit

TORNEN LES MATINALS DEL CLUB