Amb la tecnologia de Blogger.
Etiquetes:

farell 2009



El diumenge 22 de novembre ens vam trobar un grup d’amics a un bar de Caldes de Montbui, moments abans de l’inici de la 17a. Cursa de Muntanya del Farell.

Som companys de caminades i futurs nous companys, però avui tots companys de cursa i disposats a passar un bon matí de diumenge.

El temps aquest cop ens ha acompanyat, no ha sigut tan fred com el de l’any passat, que feia un fred d’aquells que costa d’oblidar, eh, companys? doncs avui ens hem tornat a trobar el Xavi, la Maria i jo. De l’edició anterior faltava la Dolo que estava caminant pel Montseny.

Aquesta cursa és una d’aquelles que no et cansa fer-la encara que té una mica d’asfalt, però es bastant ràpida en les baixades i les pujades es poden fer bastant bé. Però aquest any ens han fet un canvi en la sortida i l’arribada i ens ha representat un quilòmetre més.

Ja ho veieu companys, la gent del CEI també correm, i així fem club i amics. Érem uns quants, no diré el nom de tots però ens hem trobat 10 o 12.

Aquesta crònica no és que sigui gaire llarga però 13,200KM no dóna per molt.

La propera setmana se celebra la Mitja de Mataró, allà també serem uns quants sempre a la guaita, a veure si fitxem algun soci nou o fem algun amic més.

I per últim, comentar-vos que no dubteu a fer-nos arribar les vostres cròniques i fotos de les curses o caminades que féu, així tots gaudim de l’aventura i no perdem el contacte, ànim i fins la propera.

Xavier Sans i Cordomi
(El Presi)

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada