Amb la tecnologia de Blogger.
Etiquetes:

Festival d'Excursionisme Hivernal

Hola amics,

un any més, i aquest ja serà el segon, el nostre club organitza un Festival d'Excursionisme Hivernal. Aquest any, el dia 6 d'abril, farem una raquetada per la Serra d'Ensija.

Fa molts mesos que alguns membres del club estem treballant en aquest projecte, fins hi tot els que vingueu tindreu un llibret que s'ha elaborat per aquest esdeveniment i que ara està en fase d'impremta.

NO US AGRADA LA NEU?, NO HO HEU PROVAT MAI? .... PERFECTE!, Aquesta és l'ocasió que estaveu esperant!

Tindreu un recorregut apte per tothom (els més "canyeros" teniu l'opció de fer un dels 100 cims més emblemàtics de Catalunya, el cim de La Gallina Pelada de 2320 m). Us ensenyarem tècniques d'autodetenció, fareu una prova d'orientació de muntanya amb neu, prendreu un magnífic vermut, participareu en un concurs de regals i moltes coses més que encara no us podem desvetllar.

Que heu de fer? INSCRIUREU'S JA! Només tenim 200 places i ens les prenen de les mans. Animeu-vos i animeu als vostres amics i familiars. Fem que entre tots el 6 d'abril sigui un dia màgic i divertit.

I per si tot això us sembla poc dir-vos que aquesta raquetada forma part del 9è Circuit Català de Raquetes de Neu de la FEEC

Què has de fer per incriure't? Clica AQUÍ i aniràs a parar a un bloc especial de la caminada amb tota la informació.