Amb la tecnologia de Blogger.
Etiquetes: ,

Sortida Matinal :25 de Juny

Deguda a la nova situació del club amb els canvis de la junta directiva volem demanar disculpes perquè ens serà molt difícil preparar totes les Sortides Matinals que tenien programades per aquest any 2023.

Algunes si les podrem mantenir, però d'altres haurem d'improvisar com passarà aquest mes de juny. Per tal de no deixar als socis i sòcies sense una alternativa hem preparat aquesta sortida matinal. 

Agraïm la vostra comprensió.

Titol de la matinal:Caminant per Collserola

Data Trobad:25 de juny 2023

Hora Trobada:7,45h.

Hora de Sortida:8h.

Punt de Trobada:Ambolatori  de la Floresta (C/ Pearson nº 36 de la Floresta-S.Cugat del Valles)

Distancia Total:16,64KM.

Alçada Minima/Maxima:472/148m

Desnivell Positiu:628+/628-

Durada Aprox.Excursio:4hores

Dificultat:moderat


Track:

https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/la-floresta-pearson-41768852

Descriccio: Sortin de la plaça que hia al ambulatori. anan a buscar un el cami de la Masia de can Busquets. on ens desviem cada la esquerra i ens enfilem direccio a la serralada i la zona de les Planes canto Barcelona, anem pujant una estona i agafem el GR que ens ortaris Sant Vicens dels Hort, pero de seguida girm a la esquerrai iniciem un descent s que es du fins a la carretera de vallvidrera a molins de rei, la qual deixem a lanostre dreta  i ens dirigim al Panta de Vallvidrera.

Un cop aya podem esmorzar i agafar forces, dons tenim la segona pujada, es curteta pero te una mica de pendent  per  el cami del Mas Sauro, un cop adal fem cami de baixadeper anar a trobar part del cami de pujada, i ens dirigim altre cop a Caan Busquets i a la Floresta.


Que cal porta:

Aigua i esmorzar.

Roba i Calçat adient.

I sobre tot bon humor.

Inscripcions:

Les Inscripcions a les caminades del Cei  es faran al formulari es el seguent:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSciBdiaI2DUtM-f-bMNDKiI56QuknkAEwQ_SyRVqQ-aiTs5UQ/viewform?pli=1

Per a participaren aquesta caminada es imprescindible estar en possessio de la corresponen llicencia federativa. Les persones no federades hauran de pagar una llicencia temporal de 5 €.

Per les persones federades  la inscriccio es gratuita.Per  ales persones no federades que  vulguin participar es obligatori tramitar una llicencia temporal.

Caldra fer una transferencia de 5 €al compte.ES02-2100-0903-2102-0016-2944 en el cocepte, "la Floresta 2023" i el vostre nom i cognoms.

les llicencies temporals es tramitaran, com a molt tard, 3 dies abans e la sortida. 

No es podra participar de la sortida  si no s'ha tramitat la llicencia.

Per a qualsevos dubte en podeu trucar al mobil 677444498