EL CLUB


El CEI-Catalunya, va néixer el 6 d’abril del 2008, quant un grup d’amics feien una caminada de resistència, com molts altres clubs i entitats que han nascut de les inquietuds d’un grup d’amics

El 13 de juliol de 2008 , el nostre club celebrava el primer acte oficial al refugi del molí de la Farga, al municipi d’Alpens, on es va constituir la junta que va ser l’encarregada d'engegar aquest club.

Una part molt important dels socis venen del món de les marxes de resistència, on el 2009 vàrem ser l’entitat sotscampiona i, el 2010, el 2011, i el 2012, campions de la Copa Catalana de Caminades de Resistència (CCCR).

Però cada vegada més i, en part gràcies al calendari de caminades familiars o a la KamiCEI, comptem amb un potencial de nous socis que ens permet uns creixements molt interessants al temps que ens obliga a una diversificació de les activitats.

Un exemple son les participacions en la Copa Catalana d’Ultres, així com en diferents participacions en proves d’aquest tipus com: Ultratrail Transgrancanaria, Tramuntana, Transvulcania, Ehun Miliak, Ultra Trail d’Andorra, UTMB, Intermón Oxfam TrailWalker, 101Km de Ronda, GR 10 xtrem, Castelló 115. UT Sobrarbe, Cavalls del Vent... A banda, també tenim participants a la Copa Catalana de Curses de Muntanya, en curses de BTT (organitzant també sortides) o Iniciació a les Caminades de Resistència, Seguiment del GR-92 per etapes, etc.

La varietat dels nostres socis és molt important, doncs el nostre diferencial amb altres clubs és la diversificació de domicilis dels nostres associats, Lleida, Girona, Tarragona, Barcelona. Així les quatre províncies estan representades a la nostra entitat.

Per allunyats que estiguin els seus socis sempre es poden comunicar per Internet, i de forma presencial amb els actes organitzats o en els que l’entitat participa, per no parlar de la ja tradicional assemblea que organitzem pels volts del desembre a una casa de colònies, per donar-li un caire més familiar.

Com podeu veure no som una entitat virtual encara que utilitzem les noves tecnologies per mantenir el contacte entre nosaltres i aglutinem un gran numero de persones que, practiquen les diferents variants esportives dins de la muntanya.SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ O FER-VOS SOCI FEU CLIC A SOBRE DE LA IMATGE


Entrades populars d'aquest blog

El Gran Repte del Cei Catalunya tot un Èxit

TORNEN LES MATINALS DEL CLUB