KamiCei 2019

KAMICEI
12ª CAMINADA POPULAR DEL CEI
SANT JOAN DE VILATORRADA
CLUB EXCTA. INDEPENDENT DE CATALUNYA
17 DE NOVEMBRE 2019PRESENTACIÓ                                                                                                           

És un plaer per tots nosaltres celebrar, amb aquesta, la dotzena edició de la Kami-CEI, la caminada popular del Club Excursionista Independent (CEI Catalunya). Poc ens pensàvem al 2008 que tindríem tant d’èxit i arribaríem tan lluny

Aquest any, la Kami-CEI tindrà sortida i arribada el proper 17 de novembre a la població de Sant Joan de Vilatorrada i el seu recorregut ens portarà pels indrets de Collbaix (un 100 cims) i la Serra de Montcunill. Com a l’any anterior, aquest any hi haurà tres recorreguts: de 10, 13 i 17 kms (tots ells de manera aproximada), per adaptar l’oferta a les necessitats ( o a les forces) de les persones participants, tot i que els primers 6,5 km. seran comuns en tots tres recorreguts.

Com sempre, les facilitats d’accés i logístiques donades per l’Ajuntament, i la possibilitat de mostrar aquest territori a la gent del CEI, ens han fet optar, en aquesta ocasió, per aquest emplaçament que, sens dubte,  ens sorprendrà pels paisatges i els llocs d’interès cultural i, de ben segur, no deixarà a ningú indiferent.

I farem aquesta dotzena Kami-Cei amb els mateixos objectius que en edicions anteriors: passar una bona estona entre amics i amb la família, compartir estones, paisatges, amb companys de caminades, família i fer pinya com a club.

Sempre ha estat la nostra intenció fer que la Kami-CEI sigui itinerant i permeti mostrar als seus participants els diferents indrets de Catalunya on tenim socis, és a dir, arreu del territori català. Esperem que gaudiu de la Kami-Cei 2019.PROGRAMA

Dia: 17 de novembre de 2019
Recepció i entrega dorsals: 7.45 – 8.15
Briefing: 8.20 – 8.30
Sortida: 8.30
Hora prevista màxima arribada. 14:30
Lloc: Espai Jove (Carrer de l’Alzines, Sant Joan de Vilatorrada).

OPCIONS DE LA CAMINADA

RECORREGUT KAMICEI CURTA

Dificultat:  Baixa.
Distància: 9,52 km.
Desnivell positiu:  400 m.
Recorregut: Sant Joan de Vilatorrada – Vallsell – Costa de Collbaix – Collbaix – Bosc de Ca l’Alegre – Can Server – Vallsell – Sant Joan de Vilatorrada.

CONTROL I AVITUALLAMENTS          

Sortida: Km.0  Sant Joan de Vilatorrada. (Espai Jove)
C-1: Km. 3,8: Aigua i barretes energètiques.
C-2: Km. 6,5: Xocolata i coca.
Arribada: Km. 9,52. Sant Joan de Vilatorrada: Pa amb tomàquet i botifarra, aperitius, aigua, vi, refrescos, cervesa.

TRACK


RECORREGUT KAMICEI MITJANA        

Dificultat:  Baixa -Mitjana.
Distància: 12,85 km.
Desnivell positiu: 462 m.
Recorregut: Sant Joan de Vilatorrada – Vallsell – Costa de Collbaix – Collbaix – Bosc de Ca l’Alegre – Ca n’Homs – Comallonga - Can Server – Vallsell – Sant Joan de Vilatorrada.

CONTROL I AVITUALLAMENTS          

Sortida:Km.0  Sant Joan de Vilatorrada (Espai Jove)
C-1: Km. 3,8: Aigua i barretes energètiques.
C-2: Km. 6,5: Xocolata i coca.
C-3: Km. 8,93: aigua i fruits secs.
Arribada: Km. 12,85. Sant Joan de Vilatorrada: Pa amb tomàquet i botifarra, aperitius, aigua, vi, refrescos, cervesa.


TRACK

RECORREGUT KAMICEI LLARGA

Dificultat:  Mitjana
Distància: 17,4 km.
Desnivell positiu: 650 m.
Recorregut: Recorregut: Sant Joan de Vilatorrada – Vallsell – Costa de Collbaix – Collbaix – Bosc de Ca l’Alegre – Ca n’Homs – Comallonga – Els Blocs – Font de Montconill – Pla de Montconill – Bosc de Cal Pla - Can Server – Vallsell – Sant Joan de Vilatorrada.

CONTROL I AVITUALLAMENTS          

Sortida:Km.0  Sant Joan de Vilatorrada (Espai Jove)
C-1: Km. 3,8: Aigua i barretes energètiques.
C-2: Km. 6,5: Xocolata i coca.
C-3: Km. 8,93: aigua i fruits secs.
C -4: Km. 14: Aigua, refrescs, fruita i xuxes.
Arribada: Km. 12,85. Sant Joan de Vilatorrada: Pa amb tomàquet i botifarra, aperitius, aigua, vi, refrescos, cervesa.

TRACK

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es podran formalitzar fins el dia 10 de novembre de 2019 a partir d’un formulari de Google. Per accedir-hi, cal que aneu a:


Els preus per inscripció són:
                Fins el dia 1 de novembre
  • Preu socis CEI i CESP i veïns de Sant Joan de Vilatorrada:  12 EUR
  • Preu socis CEI i CESP i veïns de Sant Joan de Vilatorrada No Federats:  14 EUR  inclou la llicència temporal i gestió
  • Preu  no socis  federats:  14 EUR
  • Preu  no socis  No Federats:  16 EUR  inclou la llicència temporal

Del 2 al 10 de novembre:
  • Preu socis CEI i CESP i  veïns de Sant Joan de Vilatorrada Federats:  17 EUR
  • Preu socis CEI  i CESP i veïns de Sant Joan de Vilatorrada No Federats:  20 EUR  inclou la llicència temporal
  • Preu  no socis  federats:  20 EUR
  • Preu  no socis  No Federats:  22 EUR  inclou la llicència temporal

El límit d'inscripcions de la caminada és de 225 caminadors.NO S'ACCEPTARAN INSCRIPCIONS EL MATEIX DIA DE LA CAMINADA

OBSEQUINomés es podrà garantir la talla de la samarreta demanada per les inscripcions realitzades abans del dia 1 de novembre.En un principi, calculem tenir més detalls.... Us deixem, però, de moment, amb la samarreta de la caminada d’enguany.


INFORMACIÓ


CEI (Club excursionista independent de Catalunya)
C. Casino, 27 La Floresta ( Sant Cugat del Vallès)
Tel.  De contacte  680229634

Email:

Webs:


COM ARRIBAR


Arribar a Sant Joan de Vilatorrada no té secret, es troba molt ben comunicat amb el cotxe i està al costat de l’Eix Transversal..

Amb el següent enllaç podeu posar l’origen de la vostra ruta i us indicarà com arribar al punt d’inici de la marxa.

Com arribar: https://goo.gl/maps/6eFHqa1488qv3U6U8
SANT JOAN DE VILATORRADA

Sant Joan de Vilatorrada és una vila, cap del municipi del mateix nom, de la comarca del Bages. El municipi inclou l'entitat municipal descentralitzada de Sant Martí de Torroella. El gener de 2018 la seva població es va situar en els 10.820 habitants i era el segon municipi més poblat de la comarca.
El nucli originari s'anomenava Sant Martí de Torroella. El 1937 va canviar oficialment a Vilatorrada de Cardener i després de la guerra es va recuperar el nom de Sant Martí de Torroella. El 1962 va canviar a Sant Joan de Torroella, modificat el 1981 per l'actual de Sant Joan de Vilatorrada.
El municipi de Sant Joan de Vilatorrada s'estén a cavall del pla de Bages i les elevacions que tanquen aquesta fèrtil plana vers ponent, on Collbaix n'és l'expressió més emblemàtica. Són terres modelades per l'acció erosiva del riu Cardener i dels petits torrents i rierols que hi convergeixen. El resultat és un entorn naturalment divers, on les humides i ombrívoles fondalades cobertes de vegetació de ribera contrasten amb les planes agrícoles solcades per petites pinedes. Tanmateix, durant segles aquest entorn s'ha transformat progressivament per l'ocupació de l'home fins a configurar el paisatge actual on precisament la història explica el llegat d'un patrimoni cultural que completa l'entorn cultural.
El terme actual del municipi està situat, tenint en compte els punts més extrems, entre els 41 º 44’ 9’’ i els 41 º 47’ 34’’ de latitud nord. Això dóna 3’ 25’’ per l'eix nord-sud. I els 1º 46’ 2’’ o els 5 º 31’ de longitud est respecte de Greenwich, donen 3 º 44’ 58’’ per l'eix est-oest
Està situat a 3 quilòmetres de Manresa. L'altitud de la població és de 240 m sobre el nivell del mar i els límits municipals són al nord amb les poblacions de Sant Mateu de Bages i Callús, al nord-est amb Santpedor; a l'est amb Sant Fruitós de Bages, al sud-est amb Manresa i a l'oest amb Fonollosa.
PUNTS D’INTERÈS AL LLARG DE LA KAMICEI

COLLBAIX

El Collbaix és una cim de 543 metres, situat entre els municipis de Manresa i Sant Joan de Vilatorrada. És el més alt del terme de Manresa, a ponent del Pla de Bages, que hi té un excel·lent punt d'observació. Està catalogat com a gran parc pel Pla d'Ordenació de Manresa.

La muntanya està situada entre les rieres de Rajadell i Fonollosa. El vessant sud pertany a Manresa, l'est a Sant Joan de Vilatorrada, on hi ha l'àrea d'eixamplament del poble. Rajadell compta amb la zona de Punta Sabata i Fonollosa amb la major part del cim, l'oest i el vessant obac.
Collbaix es va originar per l'erosió dels terrenys que hi ha al voltant. Un estrat de conglomerats resistent protegeix de l'erosió el cim pla, formant un altiplà.
Al cim podem trobar-hi un vèrtex geodèsic.
Aquest cim està inclòs a la llistat dels 100 cims de la FEEC.
MONTCUNILL/MONTCONILL


El Montconill és una muntanya de 482 metres a nivell del mar, a l'est del Pla de Bages. Entre les poblacions de Sant Joan de Vilatorrada i Callús. Éss una zona concorreguda per escaladors que entrenen en aquests boulders.

NORMES       

·         Cal passar per tots els controls de pas  i presentar a cada control  la tarja de pas.
·         A l'arribada cal presentar la tarja
·         Tot l’itinerari de la prova estarà  senyalitzat  
·         El mal temps no serà  obstacle per a la celebració de la Marxa, si bé el comitè organitzador de la Caminada podrà modificar el recorregut i/o els horaris si la situació ho requereix.
·         Si un participant abandona la Marxa, per l'acceptació d'aquest reglament es compromet a fer-ho en un control de pas i a comunicar aquest abandonament a un membre de l'organització.
·         L’equip escombra sortirà  a les 8:45 del mati i serà  l’encarregat oficial de tancar els controls de pas. Qualsevol participant que sigui avançat per l’equip escombra es considerarà  que no pot complir els horaris màxims de pas pels controls.
·         Durant la caminada, l’organització pot fotografiar i filmar els marxadors i de les imatges en farà  bon ús per als fins de la mateixa marxa. Si per algun motiu no esteu d’acord amb aquesta opció cal comunicar-ho prèviament per escrit al correu del CEI.
·         El CEI vetllarà  per evitar accidents, però en cap cas es farà  responsable dels danys que pugui rebre qualsevol participant.
·         El CEI no es farà  responsable dels objectes perduts o oblidats pels participants.
·         La direcció de la caminada podrà  no autoritzar la participació de les persones que el seu equipament o que les seves condicions físiques no es corresponguin als mínims que la caminada requereixi. Així­ mateix, la direcció podrà  prendre mesures per garantir el comportament cívic i responsable al medi natural 
·         L’organització facilitarà un got al principi de la caminada per tal de respectar al màxim el medi ambient. Es recomana dur aquest got durant tot el recorregut i per a properes edicions.
·         Qualsevol participant que no respecti el medi ambient serà desqualificat automàticament de la caminada.
·         La inscripció a la caminada  comporta l'acceptació d'aquest reglament.
·         Estem gestionant servei de dutxa en acabar la caminada (pendent de confirmació)

·         Qualsevol altre cas no previst en aquest reglament serà resolt pel comitè organitzador de la Marxa.ENTITATS  COL·LABORADORES


Entrades populars d'aquest blog

El Gran Repte del Cei Catalunya tot un Èxit

TORNEN LES MATINALS DEL CLUB