Cercar en aquest blog

13/7/08

ASSEMBLEA A ALPENS

UN GRAN LLOC I BON DINAR PER A LA CONSTITUCIÓ DEL CEI

Immersos en el bon ambient que ha resultat d’una bona organització, una excursió per les rodalies i un bon dinar al Refugi del Molí, s’ha convocat l’assemblea constituent del CEI. El Sr. President ha pres la paraula i resseguint l’ordre del dia s’han tractat tots els punts que fan falta tractar per prendre’s quelcom així, la formació d’una entitat, un club, de manera seriosa i amb responsabilitat. L’entusiasme i les ganes de fer coses, les inquietuds per a que el CEI arribi a bon port i tingui consistència i durada han impregnat l’assemblea.

Junta directiva a l'assemblea


Alguns dels socis del CEI


Foto de familia

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones CEI!!

Ahir es va posar en marxa oficialment el Centre Excursionista Independent de Catalunya. Tenim molts projectes, il·lusions i ganes de treballar.
La reunió d'ahir va ser una trobada d'amics on tothom hi és benvingut.
Força CEI!!

Dolors

Xavier Sans i Cordomi ha dit...

esa es mi niña

Xavier Sans i Cordomi ha dit...

avui dia de gracia 23 de juliol del 2008, ens em inscrit en el registre d'entitats de Sant Cugat del Valles.(primera sede del Cei a Ctalunya.

Anònim ha dit...

Hola CEI!!

Molt bé!!

Presi, com sempre, aprofitant els pocs dies de lleure i vacances que et queden, per fer gestions pel nostre CEI!!

Tu sí que en saps!!

Nos viem

Dolors
Força CEI!

Xavier Sans i Cordomi ha dit...

La Floresta,a 11 d’agost del 2008
Bona tarda i bon estiu, us faig saber que el proper divendres 12 de setembre, una setmana abans de la Matagalls-Montserrat, el Cei-Catalunya farà la seva primera sortida nocturna per tornar a agafar la pràctica de les marxes.
En concret és una adaptació de la Marató de Collserola, dels companys de la UEC-Horta. És per fer boca i veure com estem. Serà oberta a la gent que es vulgui iniciar a les marxes i que encara no s’atreveixin , o per aquells agosarats que no han fet res en tot l’estiu i volen fer la Matagalls.
Per què és lliure i no es cobra inscripció és d’autosuficiència; per tant cadascú que porti el seu menjar, llum, i aigua; tenim dos punts d’aigua a les mitges parts aproximadament, algun més pels quarts. També existeix la possibilitat d’escapada en dos punts i amb transport públic.
La durada de la marxa serà entre 6 i 8 hores (42.190Km) depenent del ritme que portem. Per tant la sortida serà a les 24 hores del dia 12 de setembre a les escales Rañe al Carrer Pearson davant del centre sanitari i social de la Floresta. Estan a dos minuts de l’estació dels FGC.
Tots els que esteu interessats a participar, envieu un correu a cei.catalunya@live.com
El perfil de la caminada i les ressenyes les podreu trobar a la següent pàgina web.
http://www.uechorta.net/

tot el recorregut esta senyalitzat amb senyals i es molt variat en pujades i baixades

esperant la vostra companyia ,rebeu una salutació
Xavier Sans i Cordomi
President del Cei-Catalunya