ASSEMBLEA A ALPENS

UN GRAN LLOC I BON DINAR PER A LA CONSTITUCIÓ DEL CEI

Immersos en el bon ambient que ha resultat d’una bona organització, una excursió per les rodalies i un bon dinar al Refugi del Molí, s’ha convocat l’assemblea constituent del CEI. El Sr. President ha pres la paraula i resseguint l’ordre del dia s’han tractat tots els punts que fan falta tractar per prendre’s quelcom així, la formació d’una entitat, un club, de manera seriosa i amb responsabilitat. L’entusiasme i les ganes de fer coses, les inquietuds per a que el CEI arribi a bon port i tingui consistència i durada han impregnat l’assemblea.

Junta directiva a l'assemblea


Alguns dels socis del CEI


Foto de familia

Comentaris

Anònim ha dit…
Bones CEI!!

Ahir es va posar en marxa oficialment el Centre Excursionista Independent de Catalunya. Tenim molts projectes, il·lusions i ganes de treballar.
La reunió d'ahir va ser una trobada d'amics on tothom hi és benvingut.
Força CEI!!

Dolors
esa es mi niña
avui dia de gracia 23 de juliol del 2008, ens em inscrit en el registre d'entitats de Sant Cugat del Valles.(primera sede del Cei a Ctalunya.
Anònim ha dit…
Hola CEI!!

Molt bé!!

Presi, com sempre, aprofitant els pocs dies de lleure i vacances que et queden, per fer gestions pel nostre CEI!!

Tu sí que en saps!!

Nos viem

Dolors
Força CEI!
La Floresta,a 11 d’agost del 2008
Bona tarda i bon estiu, us faig saber que el proper divendres 12 de setembre, una setmana abans de la Matagalls-Montserrat, el Cei-Catalunya farà la seva primera sortida nocturna per tornar a agafar la pràctica de les marxes.
En concret és una adaptació de la Marató de Collserola, dels companys de la UEC-Horta. És per fer boca i veure com estem. Serà oberta a la gent que es vulgui iniciar a les marxes i que encara no s’atreveixin , o per aquells agosarats que no han fet res en tot l’estiu i volen fer la Matagalls.
Per què és lliure i no es cobra inscripció és d’autosuficiència; per tant cadascú que porti el seu menjar, llum, i aigua; tenim dos punts d’aigua a les mitges parts aproximadament, algun més pels quarts. També existeix la possibilitat d’escapada en dos punts i amb transport públic.
La durada de la marxa serà entre 6 i 8 hores (42.190Km) depenent del ritme que portem. Per tant la sortida serà a les 24 hores del dia 12 de setembre a les escales Rañe al Carrer Pearson davant del centre sanitari i social de la Floresta. Estan a dos minuts de l’estació dels FGC.
Tots els que esteu interessats a participar, envieu un correu a cei.catalunya@live.com
El perfil de la caminada i les ressenyes les podreu trobar a la següent pàgina web.
http://www.uechorta.net/

tot el recorregut esta senyalitzat amb senyals i es molt variat en pujades i baixades

esperant la vostra companyia ,rebeu una salutació
Xavier Sans i Cordomi
President del Cei-Catalunya

Entrades populars d'aquest blog