Amb la tecnologia de Blogger.
Etiquetes: , ,

Les Matinals del Ceicatalunya :30 d'abril 2022

Data Trobada: 30 d’Abril de 2022. 

Punt de Sortida:  Poliesportiu de Pratdip (Avinguda Catalunya).

Hora de Trobada al Punt de Sortida: 08:30.

Hora de Sortida: 08:45. Només i ha un bar al poble i no sabem si estarà obert.

Distància Total: 15 kms.

Alçada Mínima / Màxima: 227 m. / 828 m.

Desnivell Positiu: 950 m.

Durada Aprox. Excursió: 08:00 hores.

Dificultat: Mitjana-Alta

Track:  https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/serra-llaberia-pratdip-crestes-de-la-seda-cavall-bernat-colivasos-llaberia-pratdip-17295741#wp-17295753



Ruta de moderada dificultat, doncs hi ha passos una mica aeris, passos equipats, i cal grimpar bastant al principi a les Crestes de la Seda. La ruta en la seva totalitat, però, és espectacular i es pot fer bé. 

Un cop superades les Crestes de la Seda, ens dirigirem al Cavall Bernat de Llaberia, i al Mont Redon.

Després, seguirem pel sender fins Colivasos, i d'allí cap al poble de Llaberia on podem recarregar aigua a la font del poble, i on esmorzarem (si no ho fem abans).

Després sortirem pel PR que va a les Marrades i seguim cap al Portell Carreter. Més endavant, baixarem pel Portell de l'estudiant: haurem de vigilar les relliscades i posar be el peu. Finalment pel camí dels Solans arribem a Pratdip.

Què cal portar: 

  • Esmorzar i dinar (i alguna cosa pel cotxe)

  • Aigua 

  • Paravent 

  • Roba d’abric

  • i sobretot bon humor


Normativa COVID

  • US DEMANEM QUE, PER SEGURETAT DE TOTS I TOTES LES PARTICIPANTS, AJUDEM A MANTENIR DISTÀNCIES DE SEGURETAT, PROTECCIÓ I PRUDÈNCIA.


Inscripcions

Les inscripcions a les caminades del CEI es faran al següent: matinals.ceicatalunya.org. Cal que us inscriviu per saber quantes persones serem a la sortida i tenir-ne un registre.

Per a participar en aquesta caminada és imprescindible estar en possessió de la corresponent llicència federativa (o tramitar-ne una de temporal).

Per a les persones no federades que vulguin participar és obligatori tramitar una llicència temporal. Caldrà fer una transferència de 5 € al compte ES02 - 2100-0903-210200162944, amb el concepte “Sortida Abril 2022” i els vostres noms i cognoms.

La inscripció es gratuïta.

Per qualsevol dubte em podeu trucar al mòbil 680 22 96 34